Vroeg naar bed en toch nog steeds moe?

U bent al een lange tijd erg vermoeid. Op uw werk kunt u zich lastig concentreren en merkt u dat er soms gevaarlijke situaties ontstaan door uw vermoeidheid. Maar ook krijgt u steeds vaker te maken met lichamelijke klachten waardoor u zich steeds vaker ziek moet melden op uw werk.

Herkent u zich in het bovenstaande? Misschien dat ook u last hebt van Apneu.

Vul hier de vragenlijst in en ontdek uw risico op slaapapneu.

Whitepaper Apneu

Natuurlijk wilt u van uw klachten af. Wilt u weten hoe wij u daarbij kunnen helpen?

Inmiddels 4689 downloads.

Gratis & vrijblijvend adviesgesprek!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Liever direct contact?
Bel ons via 026 – 35 57 773 of start de chat

Kennisbank | Apneu en werk

Dit is de meest complete en actuele kennisbank voor apneu en werk. Hier vindt u een overzicht van alle relevante informatie en praktische ondersteuning bij deze slaapstoornis.

Bekijk de gehele kennisbank

Het laatste nieuws van Apneu en werk
j Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen de organisatie en de nieuwste ontwikkelingen binnen apneu en werk.

211, 2016

Wat gebeurt er als iemand slaapapneu heeft?

2 november 2016|

Een apneu tijdens de slaap zorgt ervoor dat de hersenen te weinig zuurstof krijgen. Op dat moment geven de hersenen een alarmsignaal af waardoor iemand minder diep slaapt of wakker wordt. Op dat moment komt [...]

Slim apparaat voor mensen met slaapapneu

5 oktober 2016|

‘Slaapapneu kan leiden tot hart- en vaatziekten’

5 september 2016|

Bekijk al het nieuws

Van onze weblog
j Vanuit de praktijk

2910, 2016

Slaapapneu vaak oorzaak ziekteverzuim

29 oktober 2016|

Niet gediagnosticeerde slaapapneu patiënten kosten tien keer zoveel dan mensen die behandeld worden voor deze complexe aandoening. Signalering van werknemers met potentiële slaapapneu is dus in ieders belang. Een verzuimende werknemer kost een werkgever tot 250 euro per [...]

Bekijk ons weblog

Slaapapneu: slapen en werken met Apneu en Werk

Slaapapneu

Bij slaapapneu is er sprake van meerdere ademstilstanden tijdens het slapen. Tijdens een apneu stokt de ademhaling minimaal tien seconden. Veel mensen hebben wel eens apneus in hun slaap. Wanneer er sprake is van meer dan tien ademstilstanden per uur, kan slaapapneu worden vastgesteld. Een apneu tijdens de slaap zorgt ervoor dat de hersenen te weinig zuurstof krijgen. Op dat moment geven de hersenen een alarmsignaal af waardoor iemand minder diep slaapt of  wakker wordt. Met structurele vermoeidheid tot gevolg.

Langdurig ziekteverzuim

Slaapapneu is steeds vaker de oorzaak van langdurig ziekteverzuim. Werknemers met deze aandoening zijn onvoldoende in staat maximaal te presteren op het werk. Voor zowel de persoon in kwestie als werkgever is het een lastige situatie. Vanwege de vaak vage klachten is er veel onbegrip over en weer.  Dit verhoogt de spanning, verslechtert de onderlinge relatie en leidt veelal tot verzuim.

Werknemer en slaapapneu

U bent al een lange tijd erg vermoeid. Op het werk kunt u zich lastig concentreren en merkt u dat er  gevaarlijke situaties ontstaan door vermoeidheid. Ook krijgt u steeds vaker  lichamelijke klachten waardoor u zich ziek moet melden op uw werk. Dit kan duiden op slaapapneu. Een aandoening waardoor het vrijwel onmogelijk is om optimaal te presteren.

Over Apneu en Werk

Apneu en Werk draagt bij aan een vitaal bedrijf en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Door vroegopsporing van slaapapneu en intensieve begeleiding verlaagt Apneu en Werk de kans op verzuim aanzienlijk. Onze klanten zochten onder meer op:

Ons laatste nieuws
j Op social media

Daarom Apneu en Werk

  • Een betere en snelle opsporing van risicogevallen.
  • Snellere opstart van een adequate behandeling.
  • Een vast contactpersoon voor vragen.
  • Sneller weer aan het werk.
  • Productief en duurzaam inzetbaar.
  • Vitaal en fit zijn en blijven.

Apneu en Werk is onderdeel van ArGon groep.

Dit is een betrokken arbodienst op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie binnen het eigen regiemodel. Wij streven naar ontwikkeling en innovatie betreffende onze dienstverlening. Hierbij houden wij oog voor werkgever, werknemer en onze specialisten zodat iedereen meegroeit naar een gezond bedrijf waar werknemers vitaal, duurzaam inzetbaar en productief zijn en blijven.

Contact

Apneu en Werk
Jansbuitensingel 20
6811 AD Arnhem

026 – 35 57 733
arcuz@ar-gon.nl